VERZENDEN

We leveren aan Nederland en België

De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen binnen Nederland en België onder de €99,-. Aflevering bij een DPD-pakketshop. 

€6,95 voor bestellingen binnen Nederland en België onder de €99,-. Aflevering bij u thuis

Prijzen voor spoedleveringen worden berekend aan de hand van het bezorgadres!! Meer info


Levering verloopt via DPD tenzij anders aangegeven. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U ontvangt na uw bestelling van ons een Track & Tracé e-mail. Hiermee kunt u uw pakket volgen. 


RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht, omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – wanneer redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@ledverlichting.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourpaket terugstorten op uw rekening voorwaarde is wel dat  het product goed retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

PRODUCT RUILEN?

Wil u uw product omruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met service@ledverlichting.nl. We sturen u de retoursinstructies per mail naar u toe. U draagt zelf bij aan de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.