LEDVERLICHTING.NL

Ledleverancier voor de zakelijke markt van Nederland en België. Bij ons vind u een streng geselecteerde assortiment aan goede ledverlichting.  

We bieden niet alleen mooie prijzen, maar ook een goede service. Onze webwinkel is 24/7 open en de klantenservice is dagelijks van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:30 tot 17:30 op het volgende nummer: +31(0)610082627.
Heeft u een vraag buiten kantoortijden? Stuur ons dan een bericht via whatsapp 0610082627 of mail naar: postbus@ledverlichting.nl.

We hebben de grootste voorraad ledpanelen en ledstrips van Nederland. We kunnen zeer grote orders snel en in een keer leveren! 

We versturen kleine orders vanuit ons magazijn, hele grote orders bezorgen wij zelf. Het is ook mogelijk dezelfde dag met spoed te laten leveren!. Wilt u uw bestelling ophalen of met spoed laten leveren? Neem dan even contact met ons op. 

Uiteraard is onze webwinkel zo ingericht dat u gemakkelijk de juiste producten kunt vinden en deze online kunt afrekenen. 

We bieden standaard 2 jaar garantie aan op onze ledproducten, tenzij anders aangegeven bij productdetails. Heeft u een klacht of defect dan kunt u altijd direct met ons contact opnemen. 

LEDVERLICHTING.NL

Zandzuigerstraat 11 E

1333 MV Almere

KVK nummer: 34225728

Ledverlichting.nl is onderdeel van Elf Electro B.V.